Fleche
Return to product search

PIRIMOR

Insecticide

Dieze
Market authorisation number
6640P/B
Fabricant
Manufacturer
ADAMA REGISTRATIONS B.V.
Formulation
Formulation
Granulé dispersable
Molécules
Composition
500 g/kg pirimicarbe
Name_Tag
PPh Withdrawal date

Application recommendation

⛅️ Terms of application
Amplitide thermique maximale

Maximum thermal amplitude

15°C

Goutte d'eau pleine

Minimal humidity

80%

Température

Temperature

10°C

unto

15°C

Humidité du sol

Soil moisture

vent icon

Maximum wind

12km/h

Pluie cumulée minimum

Rainfall at 2H maximum

1mm

Maximum rainfall up to 24 hours

Rainfall within 72 hours

Agronomic recommendations for humid soils

Check out the best application windows for my product!

👉 I'm looking for my city

🧩 Incorporation order

Application regarding crop

0,25 kg/ha
Homologated

Crops concerned

seigle de printemps ; triticale de printemps ; seigle d'hiver ; froment de printemps ; orge de printemps ; orge d'hiver ; avoine d'hiver ; avoine de printemps ; triticale d'hiver ; épeautre de printemps ; froment d'hiver ; épeautre d'hiver
0,3-0,5 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

pois verts (avec cosse) (mange-tout) ; chou-fleur (blanc et vert) ; culture de racines de witloof ; radis ; myrtilliers et airelliers rouges ; roquette ; choux pommés (blanc, rouge, chou cabus et chou de Savoie) ; cornichon ; fenouil ; fèves et féveroles (recoltées sèches) ; scorsonère ; pois récoltés secs (sans cosse) ; bette (blette) ; betterave rouge ; céleri-raves ; persil à grosses racines et cerfeuil tubéreux (consommation de la racine) ; framboisiers ; groseilliers à maquereaux et hybrides ; fèves et féveroles (récoltées fraîches, sans cosse) ; raifort ; carottes ; cerisiers et griottiers ; épinard ; fraisiers ; chou brocoli ; laitues ; panais ; petit pois (sans cosse) ; chou-navet, rutabaga ; courgette / pâtisson ; navet ; ronces (mûres) ; groseilliers (blancs, rouges et cassis) ; radis noir et radis rave ; pois fourragers (recoltés secs) ; haricot vert (recolté frais, avec cosse) ; chou de Bruxelles ; chou-rave ; céleri (à côtes, blanc et vert)
0,5 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

pommiers ; pruniers ; abricotiers ; poiriers ; pêchers et nectariniers
Homologated

Cultures concerned

Homologated

Cultures concerned

Homologated

Cultures concerned

0,35-0,4 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

pommes de terre ; betteraves sucrières
0,4 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

céleri à couper (consommation des feuilles) ; origan / marjolaine (consommation des feuilles) ; sauge officinale (consommation des feuilles) ; basilic (consommation des feuilles) ; aneth (consommation des feuilles) ; angélique (consommation des feuilles) ; cerfeuil (consommation des feuilles) ; persil (consommation des feuilles) ; ciboulette (consommation des feuilles) ; mélisse (consommation des feuilles) ; livèche (consommation des feuilles) ; romarin (consommation des feuilles) ; thym (consommation des feuilles) ; estragon (consommation des feuilles) ; fleurs comestibles ; laurier (consommation des feuilles) ; cerfeuil musqué (consommation des feuilles) ; coriandre (consommation des feuilles) ; menthe (consommation des feuilles)
Homologated

Cultures concerned

0,4-0,5 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

culture de plants de pommes de terre ; airelliers canneberges ; chicorée
Listing
Consult the doses on PHYTOWEB

Any remarks? Our agronomists can help.

Choose the best option, then leave your message.

Not a customer, I have a question

I have a free HYGO account

I am a HYGO customer

Guillaume secured his HVE certification with HYGO

Watch Guillaume's interview—an HVE 3 certified large crops farm manager in France and a user of the HYGO solution.

I'm discovering the feedback

Alvie Responsibility

Alvie has compiled the information provided about this product by referencing both internal and external sources, with due diligence and based on the current state of knowledge. We strive to expand and update this information as regularly as possible. However, no guarantee, either implicit or explicit, can be given regarding the completeness and accuracy of the information presented on this page.

We therefore recommend that you verify the information on this page before using it in any form. The advice given on this page does not exempt you from conducting your own checks and investigations regarding the latest recommendations provided to you.