Fleche
Return to product search

KARMA SG

Fongicide de contact

Dieze
Market authorisation number
11194P/B
Fabricant
Manufacturer
Certis Belchim B.V.
Formulation
Formulation
Granulé soluble dans l'eau
Molécules
Composition
850 g/kg hydrogénocarbonate de potassium
Name_Tag
PPh Withdrawal date

Application recommendation

⛅️ Terms of application
Amplitide thermique maximale

Maximum thermal amplitude

Goutte d'eau pleine

Minimal humidity

65%

Température

Temperature

5°C

unto

25°C

Humidité du sol

Soil moisture

vent icon

Maximum wind

19km/h

Pluie cumulée minimum

Rainfall at 2H maximum

1mm

Maximum rainfall up to 24 hours

2mm

Rainfall within 72 hours

Agronomic recommendations for humid soils

Check out the best application windows for my product!

👉 I'm looking for my city

🧩 Incorporation order

Application regarding crop

Homologated

Crops concerned

3-1,2 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

mâche ; pois verts (avec cosse) (mange-tout) ; chou-fleur (blanc et vert) ; culture de racines de witloof ; myrtilliers et airelliers rouges ; roquette ; choux pommés (blanc, rouge, chou cabus et chou de Savoie) ; cornichon ; scorsonère ; chou frisé (chou palmier) ; bette (blette) ; betterave rouge ; céleri-raves ; persil à grosses racines et cerfeuil tubéreux (consommation de la racine) ; framboisiers ; groseilliers à maquereaux et hybrides ; chou chinois, pakchoï, pakchoï en rosette et komatsuna ; fèves et féveroles (récoltées fraîches, sans cosse) ; raifort ; carottes ; cerisiers et griottiers ; épinard ; fraisiers ; chou brocoli ; endives, radicchio rosso, pain de sucre ; laitues ; panais ; petit pois (sans cosse) ; chou-navet, rutabaga ; courgette / pâtisson ; navet ; ronces (mûres) ; groseilliers (blancs, rouges et cassis) ; potiron ; radis noir et radis rave ; kiwaïs (kiwis de Sibérie) ; haricot vert (recolté frais, avec cosse) ; chou de Bruxelles ; chou-rave
2,6-2,8 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

pommiers ; pruniers ; abricotiers ; pêchers et nectariniers
Homologated

Cultures concerned

Homologated

Cultures concerned

Homologated

Cultures concerned

Homologated

Cultures concerned

3 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

céleri à couper (consommation des feuilles) ; carvi (consommation des feuilles) ; aneth (consommation des feuilles) ; angélique (consommation des feuilles) ; oseille (consommation des feuilles) ; livèche (consommation des feuilles) ; romarin (consommation des feuilles) ; thym (consommation des feuilles) ; estragon (consommation des feuilles) ; cerfeuil musqué (consommation des feuilles) ; coriandre (consommation des feuilles) ; menthe (consommation des feuilles) ; sarriette des jardins (consommation des feuilles) ; origan / marjolaine (consommation des feuilles) ; sauge officinale (consommation des feuilles) ; basilic (consommation des feuilles) ; cerfeuil (consommation des feuilles) ; salicorne (consommation des feuilles et/ou tiges) ; moutarde brune (consommation des feuilles) ; persil (consommation des feuilles) ; ciboulette (consommation des feuilles) ; mélisse (consommation des feuilles) ; pourpier (consommation des feuilles) ; fleurs comestibles ; laurier (consommation des feuilles)
2,6-2,75 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

vignes (production de vin)
2-3 kg/ha
Homologated

Cultures concerned

cresson de fontaine ; airelliers canneberges ; topinambour ; hysope (consommation des feuilles)
Listing
Consult the doses on PHYTOWEB

Any remarks? Our agronomists can help.

Choose the best option, then leave your message.

Not a customer, I have a question

I have a free HYGO account

I am a HYGO customer

Guillaume secured his HVE certification with HYGO

Watch Guillaume's interview—an HVE 3 certified large crops farm manager in France and a user of the HYGO solution.

I'm discovering the feedback

Alvie Responsibility

Alvie has compiled the information provided about this product by referencing both internal and external sources, with due diligence and based on the current state of knowledge. We strive to expand and update this information as regularly as possible. However, no guarantee, either implicit or explicit, can be given regarding the completeness and accuracy of the information presented on this page.

We therefore recommend that you verify the information on this page before using it in any form. The advice given on this page does not exempt you from conducting your own checks and investigations regarding the latest recommendations provided to you.