Fleche
Return to product search

KARIS 100 CS

Insecticide

Dieze
Market authorisation number
10028P/B
Fabricant
Manufacturer
FMC CHEMICAL
Formulation
Formulation
Suspension de capsules
Molécules
Composition
100 g/l lambda-cyhalothrine
Name_Tag
PPh Withdrawal date

Application recommendation

⛅️ Terms of application
Amplitide thermique maximale

Maximum thermal amplitude

15°C

Goutte d'eau pleine

Minimal humidity

80%

Température

Temperature

10°C

unto

15°C

Humidité du sol

Soil moisture

vent icon

Maximum wind

12km/h

Pluie cumulée minimum

Rainfall at 2H maximum

1mm

Maximum rainfall up to 24 hours

Rainfall within 72 hours

Agronomic recommendations for humid soils

Check out the best application windows for my product!

👉 I'm looking for my city

🧩 Incorporation order

Application regarding crop

0,05-0,075 l/ha
Homologated

Crops concerned

triticale de printemps ; maïs doux ; froment de printemps ; orge de printemps ; épeautre de printemps ; épeautre d'hiver ; seigle de printemps ; seigle d'hiver ; orge d'hiver ; avoine d'hiver ; avoine de printemps ; triticale d'hiver ; froment d'hiver
0,125-0,05 l/ha
Homologated

Cultures concerned

pois verts (avec cosse) (mange-tout) ; chou-fleur (blanc et vert) ; culture de racines de witloof ; radis ; myrtilliers et airelliers rouges ; roquette ; choux pommés (blanc, rouge, chou cabus et chou de Savoie) ; cornichon ; fenouil ; fèves et féveroles (recoltées sèches) ; scorsonère ; poireau ; vignes (raisins de table) ; pois récoltés secs (sans cosse) ; bette (blette) ; betterave rouge ; céleri-raves ; persil à grosses racines et cerfeuil tubéreux (consommation de la racine) ; asperge ; framboisiers ; groseilliers à maquereaux et hybrides ; fèves et féveroles (récoltées fraîches, sans cosse) ; raifort ; carottes ; cerisiers et griottiers ; épinard ; fraisiers ; chou brocoli ; oignons de printemps ; panais ; petit pois (sans cosse) ; chou-navet, rutabaga ; courgette / pâtisson ; navet ; ronces (mûres) ; groseilliers (blancs, rouges et cassis) ; radis noir et radis rave ; kiwaïs (kiwis de Sibérie) ; haricot vert (recolté frais, avec cosse) ; chou de Bruxelles
0,1-0,05 l/ha
Homologated

Cultures concerned

pruniers ; abricotiers ; poiriers ; pêchers et nectariniers
Homologated

Cultures concerned

0,063-0,075 l/ha
Homologated

Cultures concerned

lin ; colza d'hiver et navette ; colza de printemps et navette
Homologated

Cultures concerned

0,125-0,063 l/ha
Homologated

Cultures concerned

pommes de terre ; betteraves sucrières
0,1-0,05 l/ha
Homologated

Cultures concerned

céleri à couper (consommation des feuilles) ; origan / marjolaine (consommation des feuilles) ; sauge officinale (consommation des feuilles) ; carvi (consommation des feuilles) ; basilic (consommation des feuilles) ; aneth (consommation des feuilles) ; cerfeuil (consommation des feuilles) ; persil (consommation des feuilles) ; ciboulette (consommation des feuilles) ; mélisse (consommation des feuilles) ; livèche (consommation des feuilles) ; romarin (consommation des feuilles) ; thym (consommation des feuilles) ; estragon (consommation des feuilles) ; fleurs comestibles ; laurier (consommation des feuilles) ; coriandre (consommation des feuilles) ; menthe (consommation des feuilles)
0,05-0,075 l/ha
Homologated

Cultures concerned

vignes (production de vin)
0,1-0,05 l/ha
Homologated

Cultures concerned

culture de plants de pommes de terre ; airelliers canneberges ; topinambour ; chicorée
Listing
Consult the doses on PHYTOWEB

Any remarks? Our agronomists can help.

Choose the best option, then leave your message.

Not a customer, I have a question

I have a free HYGO account

I am a HYGO customer

Guillaume secured his HVE certification with HYGO

Watch Guillaume's interview—an HVE 3 certified large crops farm manager in France and a user of the HYGO solution.

I'm discovering the feedback

Alvie Responsibility

Alvie has compiled the information provided about this product by referencing both internal and external sources, with due diligence and based on the current state of knowledge. We strive to expand and update this information as regularly as possible. However, no guarantee, either implicit or explicit, can be given regarding the completeness and accuracy of the information presented on this page.

We therefore recommend that you verify the information on this page before using it in any form. The advice given on this page does not exempt you from conducting your own checks and investigations regarding the latest recommendations provided to you.